Náš web AZ knihy používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Pohostinství

Výpis publikací v kategorii

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 26 Kč 18 %

Naše cena: 119 Kč

Pražská kuchařka

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 999 Kč

Ušetříte: 125 Kč 13 %

Naše cena: 874 Kč

Moderní řízení hotelového provozu (5., zcela přepracované vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 329 Kč

Ušetříte: 41 Kč 12 %

Naše cena: 288 Kč

Svět piva a piva světa

Autor: Hasík Tomáš

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 31 Kč 12 %

Naše cena: 218 Kč

Ekonomika cestovního ruchu

Autor: Jaromír Beránek , Kol.

Běžná cena: 329 Kč

Ušetříte: 71 Kč 22 %

Naše cena: 258 Kč

Angličtina pro číšníky a kuchaře

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 365 Kč

Ušetříte: 34 Kč 9 %

Naše cena: 331 Kč

Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016

Autor: Libor Budinský

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 71 Kč 24 %

Naše cena: 228 Kč

Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Autor: Dominic James Holcombe

Běžná cena: 595 Kč

Ušetříte: 142 Kč 24 %

Naše cena: 453 Kč

Prague Cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Autor: Dominic James Holcombe

Běžná cena: 595 Kč

Ušetříte: 142 Kč 24 %

Naše cena: 453 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 10 Kč 7 %

Naše cena: 132 Kč



Přihlášení uživatele